Se arată toate cele 4 rezultate

Filtre
-51%
Inchide

Masca regeneratoare pentru par, cu unt de shea si proteine de grau

57,00 lei 28,00 lei
Un tratament de restructurare a parului special formulat pentru a contracara efectele nocive ale soarelui, vantului si a sarii. Formula contine unt de shea si proteine de grau, restabileste stralucirea naturala a parului lasandu-l moale si revitalizat.
-49%
Inchide

Ser pentru definirea parului, cu lapte de cocos si extract de lime

76,00 lei 39,00 lei
Un produs profesional de par pentru un design sublim, intr-un singur pas simplu, care confera parului un efect uimitor de viu de bucle de la mare. Formula speciala cu lapte de cocos si extract de lime are un efect inovator al memoriei, care revitalizeaza miscarea naturala a parului, o face surprinzator de lucioasa si produce o definire a buclelor la standarde profesionale. Textura bogata, dar usoara, invaluie si protejeaza parul fara sa il ingreuneze. Este nevoie doar de cateva actiuni rapide pentru a obtine miscari uluitoare si bucle moi, naturale!
-50%
Inchide

Spray protector pentru par, cu extract de nuci verzi si filtru solar

62,00 lei 31,00 lei
Un spray practic, perfect pentru a-l lua pe plaja atunci cand vrei sa iti protejezi parul de actiunea agresiva a soarelui, marii si a vantului. Formula usoara, imbogatita cu filtre solare si proteine din germeni de grau. Vei avea parul stralucitor, matasos si moale chiar sub razele soarelui.
-52%
Inchide

Ulei protector pentru par, cu extract de nuci verzi si filtru solar

71,00 lei 34,00 lei
Absout esential pentru cei ce isi doresc par luminos si protectie impotriva soarelui. Acest produs cu filtre solare trebuie aplicat direct pe par inainte si in timpul expunerii la soare. Descurca firele de par, lasandu-l matasos si luminos iar formula sa usoara, rezistenta la apa ajuta la contracararea incretirii si deshidratari cauzate de soare, mare, vant si clor.