Se arată toate cele 4 rezultate

Filtre
-21%
Inchide

Parfum pentru sertare si dulapuri cu aroma de iris

24,00 lei 19,00 lei
Odorizant parfumat, ideal pentru a-l pune in sertare si dulapuri pentru a oferi hainelor si lenjeriei de corp, delicioasele note ale parfumului de iris. De asemenea, poate fi pus si in masina, in geanta de la sala de sport sau in valiza, sa ofere hainelor un miros proaspat si placut. Dimensiune 10x6.5 cm. Material EVA. Parfum de lunga durata. Poate provoca o reactie alergica a pielii.
-21%
Inchide

Parfum pentru sertare si dulapuri cu aroma de sapun de Marsilia

24,00 lei 19,00 lei
Odorizant parfumat, ideal pentru a-l pune in sertare si dulapuri pentru a oferi hainelor si lenjeriei de corp, o aroma placuta si proaspata de sapun de Marsilia. De asemenea,este util sa il pastrati in masina, in geanta pentru sala sau in bagaje, oferind articolelor de imbracaminte aroma proaspata a hainei nou spalate. Poate produce reactii alergice. Dimensiune 10x6.5 cm. Material EVA.
-21%
Inchide

Parfum pentru sertare si dulapuri cu aroma de vanilie neagra

24,00 lei 19,00 lei
Odorizant parfumat, ideal pentru a-l pune in sertare si dulapuri pentru a oferi hainelor si lenjeriei de corp delicioasele note ale parfumului de vanilie neagra. De asemenea,este util sa il pastrati in masina, in geanta pentru sala sau in bagaje, oferind articolelor de imbracaminte aroma proaspata a hainei nou spalate. Poate produce reactii alergice. Dimensiune 10x6.5 cm. Material EVA.
-50%
Inchide

Spray pentru tesaturi cu aroma de sapun de Marsilia

94,00 lei 47,00 lei
Este suficienta o pulverizare pentru a oferi hainelor prospetimea ca imediat dupa spalare. Elimina mirosurile neplacute lasand tesaturile parfumate placut cu aroma sapunului de Marsillia. Este perfect si pentru mobila, sau interiorul automobilului. Ambalajul este practic in forma de spray, contine ingrediente active de captare a mirosurilor neplacute. AVERTISMENTE: Nu lasati la indemana copiilor. Nu utilizati in alte scopuri decat cele mentionate.