Se arată toate cele 13 rezultate

Filtre
Inchide

Burete aplicare fond de ten

33,00 lei
Un buretel din latex indispensabil in aplicarea omogena a fondului de ten pentru un machiaj perfect.
-21%
Inchide

Burete profesional pentru fond de ten

47,00 lei 37,00 lei
Acest burete asigura o aplicare perfecta a primerului, corectorului, fondului de ten, fardului de obraz si a produselor lichide sau cremoase special create pentru machiaj. Forma special conturata se adapteaza tuturor zonelor fetei permitand o uniformizare perfecta si rapida. Fabricat din material moale, cu o porozitate care permite absorbtia corespunzatoare a produselor si o difuzare uniforma pe piele, fara pete inestetice sau dungi. Capatul ascutit este folosit pentru a aplica primerul si corectorul pe aripa nasului, buze si in jurul ochilor. Capatul plat este utilizat pentru a uniformiza fondul de ten pe intreaga zona faciala si pentru a aplica blush-ul atat lichid cat si crema.
-41%
Inchide

Penseta profesionala

39,00 lei 23,00 lei
Penseta profesionala ce permite smulgerea cu usurinta a firelor de par nedorite, fie ele si foarte scurte.
-33%
Inchide

Pensula aplicare fond de ten

66,00 lei 44,00 lei
Pensula profesionala realizata pentru aplicare perfecta a fondului de ten lichid. Perii de o calitate excelenta, aluneca pe piele ceea ce face ca fiecare aplicare sa fie simpla si omogena.
-5%
Inchide

Pensula burete pentru efectul smokey eyes

38,00 lei 36,00 lei
Recomandata pentru a obtine cele mai bune rezultate cu fardul de ochi crema sau pudra. In functie de intensitatea si directia de aplicare poate avea cu usurinta un rezultat profund nuantat pentru a atinge cele mai noi tendinte ale modei.
-7%
Inchide

Pensula kabuki pentru fata

76,00 lei 71,00 lei
O pensula cu peri moi, compacti si margini rotunjite care permite aplicarea extrem de confortabila a bronzer-ului si pudrei pe fata. Minunata pentru estompare si usor de utilizat pentru a obtine un machiaj perfect.
-12%
Inchide

Pensula oblica pentru aplicarea fardului de pleoape cu efect de umbra

43,00 lei 38,00 lei
Instrumentul ideal pentru aplicarea fardurilor de pleoape compacte sau pulbere. Datorita formei si texturii fine, aceasta pensula este perfecta pentru aplicarea fardului de pleoape avand ca rezultat un machiaj exceptional.
-28%
Inchide

Pensula pentru fard de obraz

58,00 lei 42,00 lei
O pensula cu peri moi, compacti si margini rotunjite care permite aplicarea extrem de confortabila a bronzer-ului si pudrei pe fata. Minunata pentru estompare si usor de utilizat pentru a obtine un machiaj perfect.
-18%
Inchide

Pensula pentru machiaj

118,00 lei 97,00 lei
O perie dubla practica: pe de-o parte are peri rotunzi pentru aplicarea pulberii, iar pe de alta parte are peri inclinati pentru amestecarea culorilor. Periile sunt sintetice si deosebit de moi. Sunt ideale pentru a lua cantitatea potrivita din produs si il fac usor de aplicat.
-52%
Inchide

Pensula pentru pudra

129,96 lei 62,99 lei
Peria este de o calitate profesionala. Se incarca uniform cu produs, care se distribuie astfel uniform pe piele. Ideala pentru blending.
-12%
Inchide

Pensula plata pentru ochi si fata

43,00 lei 38,00 lei
Esentiala pentru aplicarea cu precizie a corectorului sau fardului de ochi crema, solid sau pudra. Forma speciala si perii moi face ca aceasta pensula sa fie foarte usor de utilizat.
-15%
Inchide

Pensula retractabila

71,00 lei 60,00 lei
Datorita structurii retractabile este o pensula perfecta pentru a fi purtata zi de zi in geanta. Ideala pentru estomparea fardului de obraz si excelenta pentru aplicarea pudrei, iluminatorului si a fondului de ten compact.
Inchide

Set de 4 pensule duble pentru aplicarea fardului de ochi

24,00 lei
Instrumentul ideal pentru aplicarea fardului de pleoape cu rezultate profesionale. Buretele moale permite combinarea si uniformizarea culorilor si defineste ochii cu o perfectiune extrema.