Se arată toate cele 4 rezultate

Filtre
-31%
Inchide

Creion cerat pentru sprancene cu vitamina E

52,00 lei 36,00 lei
Un creion practic , incolor care modeleaza si aranjeaza, finisand machiajul. Textura cerata, moale si usor de aplicat. Privirea este definita cu o singura aplicare.
-31%
Inchide

Creion pentru sprancene cu vitamina E

52,00 lei 36,00 lei
Usor de folosit, textura rezistenta... acest creion pentru sprancene este articolul indispensabil pentru definirea frumoasa a sprancenelor tale si pentru a conferi profunzime privirii. Prevazuta cu perie.
-41%
Inchide

Gel colorat pentru sprancene

86,00 lei 51,00 lei
Gelul colorat stilizeaza, defineste si umple sprancenelor dupa o singura aplicare. Aranjeaza si cele mai rebele sprancene, usor de utilizat, are o formula de gel colorata, periuta personalizata asigura o aplicare usoara, fara probleme. Produs ideal pentru a conferi profunzime privirii.
-34%
Inchide

Kit design pentru sprancene cu vitamina E

94,00 lei 62,00 lei
Acest kit este tot ce ai nevoie pentru a modela sprancenele si pentru a conferi profunzime privirii. Setul contine: 1. o penseta pentru modelare - 2. ceara usor pigmentata - 3. pudra compacta pentru definire - 4. un aplicator cu perie - 5. o oglinda practica. Ceara modelatoare, pigmentata si usoara se aplica foarte usor de-a lungul sprancenelor. Pulberea colorata se aplica peste sprancene. Setul contine si oglina, de aceea va puteti aranja sprancenele rapid si oriunde.