Se arată toate cele 6 rezultate

Filtre
-47%
Inchide

Parfum deodorant cu aroma lemnoasa – marina

66,00 lei 35,00 lei
Oferiti prospetime si confort cu parfumul captivant de citrice si condimente. Formula cu minerale, elibereaza un sentiment de energie si vitalitate, oferind protectie prelungita, fara a schimba transpiratia naturala ... pentru o senzatie de placere care dureaza toata ziua.
-51%
Inchide

Parfum deodorant cu extract de lemn de cedru

71,00 lei 35,00 lei
Ofera un sentiment de energie pozitiva si bunastare ce dureaza toata ziua. Un parfum plin de viata si rafinament ce mangaie pielea cu fiecare picatura, pentru un sentiment de bunastare ce dureaza intreaga zi. Formula sa imbogatita cu extract de lemn de cedru ofera protectie prelungita, fara a schimba transpiratia naturala.
-47%
Inchide

Parfum deodorant cu extract de lemn fin

66,00 lei 35,00 lei
Elibereaza un parfum colorat si aromat, cu un nivel ridicat de seductie, care da un sentiment de bunastare si prospetime pe tot parcursul zilei. Formula cu extracte de lemn fin ofera protectie prelungita, fara a schimba transpiratia naturala.
-47%
Inchide

Parfum deodorant cu extract de piper

66,00 lei 35,00 lei
Elibereaza un parfum cald si invelitor care ofera un sentiment de confort si prospetime care persista pe tot parcursul zilei. Formula cu extract de piper ofera protectie prelungita, fara a schimba transpiratia naturala.
-51%
Inchide

Parfum deodorant cu extract de smirna

71,00 lei 35,00 lei
Parfum invaluitor cu note calde de condimente si lemn fin, ce iti ofera o stare de prospetime intreaga zi. Formula cu extract de smirna iti ofera protectie de durata fara a altera procesul natural de perspiratie. Avertisment: A nu se lasa la indeamana copiilor. Nu pulverizati pe pielea iritata. Inflamabil..
-47%
Inchide

Parfum deodorant cu saruri marine

66,00 lei 35,00 lei
Aroma sa intensa cu extracte de bergamota, lemn pretios si acorduri marine ofera o senzatie de vitalitate.